2/2/18

COM TREBALLEM A LA CLASSE D’ENGLISH?



Hello! Avui us explicarem una mica com funciona l’aula d’anglès a P3, P4 i P5. Com ja us podeu imaginar, la introducció de qualsevol nova llengua no deixa mai de ser un repte, i és doncs per aquesta raó que les sessions són molt dinàmiques i variades, però també venen, alhora, marcades per la rutina i les estructures mecàniques i repetitives.


Així doncs, sempre comencem i acabem les sessions amb les mateixes cançons, que s’adapten progressivament al nivell d’assoliment de cada curs. Per tant, el vocabulari relacionat amb les salutacions, el temps i les emocions són repetitius a tots tres cursos, i ens assegurem no només l’assoliment del vocabulari, sinó també l’anticipació de què treballarem a cada moment.


Seguidament, després d’una petita introducció de quines activitats farem durant el dia, passem a la realització de jocs, cançons i contes que ens introdueixen diversos temes que pertanyen al context proper (animals, parts del cos, colors, números, festes populars...). Tot és, doncs, amb la intenció de facilitar un clima proper i segur on poc a poc visquin la llengua i la descobreixin a dins i fora l’aula.


I és aquí, doncs, on us recordem la importància que té l’exposició a la llengua continuadament. Us facilitem periòdicament als vidres de la classe i a l’àlbum trimestral un resum de tots aquells recursos que treballem a l’aula, i doncs així també us animem a que els descobriu a casa i gaudiu dels contes i cançons del nostre espai d’aprenentatge. Us animeu?

P3
P3 A
P3 B

P4
P4 A
P4 B
P5
P5 A
P5 B
P5 C



A continuació us deixem algunes fotos i vídeos fets a l’aula. Tot s’ha de dir que en una sessió que de base es caracteritza per la participació continua dels alumnes, és ben difícil parar-se a enregistrar-ho, però esperem que gaudiu del petit tastet que us hem preparat. 

 
P3 - Nom de la classe
P3 - Halloween
P3 - Favourite toy
P4 - Nom de la classe

P5 - Memory game AUTUMN
P5 - AUTUMN Vocabulary

P5 - Pinky Pig

P5 - Nom de la classe
P5 - Nom de la classe
P5 - Nom de la classe
P5 - Making a monster
P5 - Making a monster
P5 - Making a monster

P5 - A Christmas wreath and the classroom monster
P5 - A Christmas wreath and the classroom monster
P5 - A Christmas wreath and the classroom monster

Teacher Sandra